“De Aaftrap”voor de CliniClowns werd een avond om nooit te vergeten.

Wat een ongekende en overweldigende start van het 2×11 jubileumseizoen van CV Onger ‘t Viaduct. De benefietwedstrijd “De “Aaftrap” voor de CliniClowns werd een wedstrijd en feest om nooit te vergeten!

Op een uitverkocht sportpark van MBC’13 kwamen maanden van intensieve voorbereiding samen in een geweldige entourage.

Een special woord van dank gaat uit naar het bestuur van MBC’13 en in het bijzonder naar Nel, Silvia, Roger en Ruud.

De volgende jeugdleiders van MBC’13, Davy, Bart G., Roy van G., Bart K., Murat, Roy M., Laurence, Bernard en Marco waren goud waard en fungeerde als steward of als fakkeldrager, heren dank voor jullie hulp.

Ongekend gaaf was de bijdrage van onze eigen jeugdspelers! Maar liefst 50 jeugdspelers van MBC’13 liepen mee het veld op met mascotte Toet, de spelers van Onger ’t Viaduct United en Sporting Vastelaovend en de officials. De jeugdspelers hebben genoten en waren het stralend middelpunt tijdens de opkomst.

Vastelaovend en voetbal verbind en verbroederd, iets wat in deze tijd niet altijd vanzelfsprekend is. Saamhorigheid, eensgezindheid en plezier vormde afgelopen zaterdagavond de boventoon. We zijn trots op wat we met z’n allen _SAMEN_ hebben neergezet en een betere reclame voor MBC’13, CV “Onger ’t Viaduct” en onze gemeenschap is er niet!

De komende twee weken lopen er nog acties die invloed hebben op het eindbedrag dat we hebben opgehaald voor de CliniClowns, we houden jullie op de hoogte! Tevens volgt er nog een heuze aftermovie, houd onze socials in de gaten!

Alles over de benefietwedstrijd en de totstandkoming teruglezen? Klik op de link voor het programmaboekje! https://ongerviaduct.nl/programma-de-aaftrap.pdf