Ambachtelijke topkwaliteit
sinds 1980
“Wij maken alles zelf.” Camiel Wolfhagen, zoon van oprichters Thijs en Willie Wolfhagen, spreekt duidelijke taal. Bij slagerij Wolfhagen in Maasbracht komt alles uit eigen slagerij en keuken. Er staat immers niet voor niets ‘kwaliteit’ voor het woord ‘slagerij’. Zo worden er bij Wolfhagen nog iedere dag op ambachtelijke wijze vers vlees en vleeswaren gemaakt in de eigen worstenmakerij.
Geliefd zijn ook de Limburgse specialiteiten zoals zult, zuurvlees en balkenbrij. Naast rundvlees, varkensvlees en kipproducten is Wolfhagen gespecialiseerd in de levering en bereiding van lams- en kalfsvlees. De Noord-Hollandse kazen, afkomstig van één van ‘s lands oudste kaasfabrieken in Lutjewinkel, maken het assortiment compleet.
Natuurlijk zijn er ook tal van geweldig lekkere aanbiedingen.. nieuwsgierig geworden.. loop gewoon even binnen, of kijk vooraf ook eens op hun Facebook site: facebook wolfhagen