Anytime

Anytime Fitness Maasbracht;

Welkom bij Anytime Fitness Maasbracht! Ons vriendelijk & deskundig personeel is opgeleid om u te begeleiden naar de fitste versie van uzelf, ongeacht hoeveel ondersteuning u nodig heeft. Onze lidmaatschappen zijn inclusief een uitgebreid introductieprogramma, continue begeleiding en 24/7 toegang tot meer dan 3500 Anytime Fitness clubs wereldwijd. Wij staan voor u klaar om uw doelen te helpen bereiken. Laten we starten! Bezoek ons tijdens de bemande toegangsuren of bel snel voor een afspraak.

 

Als u opzoek bent naar een fitnessclub waar begeleiding hoog in het vaandel staat bent u bij Anytime Fitness Maasbracht aan het juiste adres.

Bij Anytime Fitness Maasbracht bieden wij een totaalconcept aan, zodat u overal gebruik van kunt maken.

Anytime Fitness bied u het gemak om te sporten wanneer u dat wilt, de omgeving waar u zich prettig voelt en de begeleiding die u helpt de beste resultaten te verwezenlijken.

 

Mogelijkheden;

 

Naast onze professionele instructeurs die u helpen met een persoonlijk schema op maat, die elke 6 weken aangepast wordt, geven wij verschillende groepslessen, modernste cardioapparatuur met TV en internet, krachtapparatuur, functionele trainingsruimte, virtual spinning, personal training en zijn wij een FIT+ club ( Een programma voor de leeftijd van 50+  zodat iedereen vitaal en fit kan blijven). Elke maand wordt er een intensieve bootcamp georganiseerd.  Daarnaast hebben wij een voedingsconsulente en podotherapeut spreekuur.

Er is nauw contact tussen de Helwegen&Peters en Anytime Fitness Maasbracht.

 

Anytime Fitness Maasbracht en MBC’13

 

Anytime Fitness Maasbracht doet erg veel voor MBC’13.

Verschillende teams hebben in het begin van het seizoen deelgenomen aan een bootcamp.

Een deskundige instructeur die zorgt voor een teambuildingsactiviteit.

Daarnaast zijn een groot  aantal leden van MBC’13 met de gesponsorde korting lid bij geworden bij Anytime Fitness Maasbracht, om op een verantwoordelijke manier naast het voetballen extra te werken aan core-stabiliteit en krachtoefeningen.

Anytime Fitness Maasbracht werkt samen met Fysiotherapie Helwegen & Peters uit Maasbracht, elke week komt op donderdag een fysiotherapeut die de voetballers van het 1ste team komt behandelen.

Daarnaast is er nauw contact met de fysiotherapeut zodat als er een blessure is, snel een afspraak is gemaakt.

Een prachtige nauwe samenwerking tussen Anytime Fitness Maasbracht, fysiotherapie Helwegen&Peters en MBC’13. Wij hopen dat we hier nog vele jaren gebruik van kunnen maken.