OMRU scheepsramen

OMRU Scheepsramen en windschermen

Of u nu hobbymatig vaart of voor uw beroep: aan boord wilt u maximaal comfort. OMRU Scheepsramen, producent van aluminium scheepsramen en windschermen, biedt u een breed assortiment kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Producten die van varen een bijzondere ervaring maken. 

Scheepsramen voor beroepsvaart én de pleziervaart
OMRU Scheepsramen levert maatwerk met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zowel voor de pleziervaart als beroepsvaart. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Strakke wand of gebogen: met onze fraaie, robuuste aluminium profielen kunnen we wanddiktes aan van 3 tot maar liefst 65 mm.

Eigenaar Ivo de Ruijter dacht geen moment na om het in 2016-17 succesvolle JO15-1 team van nieuwe shirts te voorzien. Het team dat 2e in het najaar, 1e in de zaalcompetitie en 1e in het voorjaar werd zien dat de winnende combinatie geboren was.