Hartenwens Tom

Tom had al enige tijd de Hartenwens om een keer als keeper onder lat te staan bij een voetbalclub. Deze wens sprak hij meerdere malen naar mij uit. Ik heb samen met Tom gekeken waar hij wilde gaan keepen ( ik dacht zelf aan Fortuna, VVV of…..) maar nee hoor hij wilde graag bij MBC’13( Maasbracht) onder de lat staan.


Dat was voor mij makkelijk te regelen. Trainer en kantine commissie gevraagd, datum geprikt en…..
Op zondag 5 november was het dan eindelijk zover. Tom kwam naar Maasbracht ; samen met zijn PB-er Maurice en zijn huisgenoten Coen en Daan .
Samen keken ze de wedstrijd en juichten bij elk doelpunt van Maasbracht. Tegen 16.00 uur mocht Tom dan eindelijk zijn keeperskleren ( shirt werd gesponsord door Wim Slangen van Sport 2000 uit Echt ) en handschoenen aantrekken. Publiek genoeg en hij groeide zichtbaar toen hij het veld op liep. Even later was het dan zover. Na dat hij alle spelers een handje had gegeven nam hij plaats tussen de latten. Met zijn vuisten in de lucht liet hij blijken dat hij dit wel ff ging doen. En jawel hoor hij stopte er zeven van de tien. Alles werd geweldig van commentaar voorzien door Robert van Duinen .

 

Na afloop kreeg hij van de trainer en het elftal een gesigneerd shirt en een vaantje van MBC ’13.

Na de nodige foto’s werd het tijd voor om te kleden en de derde helft in de kantine voort te zetten . Samen werden er nog enkele consumpties gedronken en het keeperswerk geëvalueerd . Tom had de dag van zijn leven en hij haalde zelfs de krant .

Via deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken die deze Hartenwens voor Tom mogelijk maakte, SUPER