Walking Football

Walking Football

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden, de bal mag niet boven heuphoogte komen en er mag geen lichamelijk contact worden gemaakt.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

 

Voetbalvereniging MBC’13 in Maasbracht is gestart met Walking Football.

Op dit moment zijn wij met een groep van 13 enthousiaste “voetballers” die wij graag willen uitbreiden met mannen, vrouwen, opa’s en oma’s

Is u interesse gewekt neem dan contact op met de coördinator walking football, dhr. Ton van Gils, ton.vangils@planet.nl voor verdere informatie.

U bent van harte welkom op woensdag morgen om 10.00 uur op sportpark Mortelskoel, St. Joosterweg 1, Maasbracht.