60+, DOE MEE MET WALKING FOOTBALL

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Walking Football wordt in wandeltempo op een kwart veld gespeeld en tijdens een partijtje wordt niet gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

Voetbalvereniging MBC’13 in Maasbracht speelt Walking Football. Op dit moment zijn wij met een groep van 15 enthousiaste “voetballers” die wij graag willen uitbreiden met mannen of vrouwen. Is u interesse gewekt neem dan contact op met Ton van Gils.

U van harte welkom op woensdag morgen om 10.00 uur op sportpark Mortelskoel, St. Joosterweg 1, Maasbracht.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Ton van Gils. Via telefoonnummer 0475-464462 of per mail ton.vangils@planet.nl