Open training en keepersopleiding voor Midden-Limburgse keepers

Open training  en keepersopleiding voor Midden-Limburgse keepers bij MBC’13 Open Keepers training 24 februari 2019 Zondag 24 februari vindt een open Keepers training plaats voor alle keepers uit Midden-Limburg in de Mortelskoel.

Ook alle jeugdkeepers van MBC’13 zijn bij deze open training van harte welkom.

De training duurt van 09.30 tot 11.00 uur.

Kleedlokaal open vanaf 09.15 uur

Neem je deel stuur dan even een mail naar waeijen@ziggo.nl  met vermelding van je team waarin je keeper bent.

 

Reguliere Keepersopleiding Zondagmorgen 09.30-11.00 uur Op zondag 17 maart 2019  start er weer een sessie van 12 trainingen van de succesvolle keepersopleiding in de Mortelskoel.

Enthousiaste gediplomeerde keeperstrainers zullen o.l.v. Hoofdtrainer Wim Waeijen de trainingen met de nieuwste technieken en met de modernste materialen op keepersgebied aanbieden. Naast de keeperstechnieken wordt er ook aandacht besteed aan het fysieke- en mentale aspecten van het keepen.

De keepers worden opgeleid volgens de ProGoal methode en het Keepers Totaal Concept(KTC).

Deze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club. Door het volgen van de opleiding zal elke keeper op een hoger niveau uitkomen en leren het spel beter te doorgronden.

De aandacht gaat naast de technische aspecten van het keepen ook uit naar de positionele, tactische, fysieke en mentale aspecten van het keepen. Het doel van de opleiding is om vanuit een plezierige en uitdagende leeromgeving de keeper te begeleiden naar zijn eigen persoonlijke topniveau.

De opleiding bestaat uit 12 lessen van 90 minuten en de opleiding wordt afgesloten met een ware keepersmarathon.

Locatie: Sportpark Mortelskoel Maasbracht, start zondagmorgen  17 maart 2017.

Aanvang 09.30 uur einde 11.00 uur.

 

Maximaal worden 24 keepers toegelaten  (12 klein doel en 12 groot doel). Er wordt getraind in 4 groepen waarbij 2 groepen trainen op een E/F doel en 2 groepen een groot doel. Een groep bestaat maximaal uit 6 keepers.  Keepers tussen 8 tot 17 jaar zijn welkom.

Keepers van MBC’13 krijgen korting het lesgeld en de keepershandschoenen.

Heeft u interesse of wilt u informatie dan kunt u contact opnemen met de hoofdtrainer of de schoolhouder.

Inschrijven kan via  de website van keepersopleiding: www.challenge-arena.nl of  via de link rechtstreeks naar het inschrijfformulier http://www.challenge-arena.nl/index.php/inschrijven

Hoofdtrainer Maasbracht:  Wim Waeijen 0625046542

Schoolhouder: Maurice Bouten 0610867636

————————